Ψύκτες Νερού

Επιδαπέδιος Ψύκτης

Ο επιδαπεδιος θερμοψύκτης σε inox χρώμα με μαύρες λεπτομερές έχει κομψή εμφάνιση λόγω των μικρών του διαστάσεων – 33 x 38 x 96, είναι κατασκευασμένος με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας και standard που επιβάλει η σύγχρονη τεχνολογία, έχει πιστοποιητικό CE και είναι εγκεκριμένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι πολύ απλός στην χρήση και στον καθαρισμό και κυρίως, έχει ανοξείδωτους κάδους.

Οι ψύκτες έχουν ταυτόχρονη παροχή ζεστού 90ο-95ο (ειδικό βρυσάκι με ασφάλεια) και κρύου νερού (ρυθμιζόμενη θερμοκρασία) 4ο με 12ο.

Σας προμηθεύουμε όποτε το χρειάζεστε Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ από τα Ζαγοροχώρια.

Οι φιάλες είναι σφραγισμένες με λεπτομερή ανάλυση συστατικών και ημερομηνία εμφιαλώσεως, λήξεως με την εγγύηση του εμφιαλωτηρίου το οποίο διαθέτει ISO 9001 : 2000, HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) : ΕΛΟΤ 1416 : 2000 και ELOT EN ISO 22000.
Οι φιάλες είναι μίας χρήσεως και δεν επιστρέφονται για να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά. Είναι προστατευμένες σε κιβώτια και δεν εκτίθενται στον ήλιο και τη σκόνη, διασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος από την πηγή μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσης.

Είναι εξαιρετικά εύκολες στην αποθήκευσης αφού το ένα κιβώτιο τοποθετείται πάνω στο άλλο. Δε χρειάζεται να αποθηκεύονται φιάλες για επιστροφή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος για τους χρήστες (εγγυοδοσία).
Το μικρό βάρος της φιάλης διευκολύνει τις απλές λειτουργίες, όπως τη μεταφορά και την τοποθέτηση τους στον ψύκτη από οποιονδήποτε.

Ψύκτες Νερού

Επιτραπέζιος Ψύκτης

O επιτραπέζιος θερμοψύκτης σε λευκό χρώμα είναι τελευταίας τεχνολογίας, κομψής σχεδίασης και λόγω των μικρών του διαστάσεων – 30 x 30 x 60 απευθύνονται σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο .

Είναι κατασκευασμένος με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας και standard που επιβάλει η σύγχρονη τεχνολογία, έχει πιστοποιητικό CE και είναι εγκεκριμένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι πολύ απλός στη χρήση και στον καθαρισμό και κυρίως, έχει ανοξείδωτους κάδους.

Κάθε επιτραπέζιος ψύκτης έχει ταυτόχρονη παροχή ζεστού 90ο-95ο (ειδικό βρυσάκι με ασφάλεια) και κρύου νερού (ρυθμιζόμενη θερμοκρασία) 4ο με 12ο.

Οι φιάλες είναι σφραγισμένες με λεπτομερή ανάλυση συστατικών και ημερομηνία εμφιαλώσεως-λήξεως με την εγγύηση του εμφιαλωτηρίου το οποίο διαθέτει ISO 9001 : 2000, HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) : ΕΛΟΤ 1416 : 2000 και ELOT EN ISO 22000.
Οι φιάλες είναι μίας χρήσεως και δεν επιστρέφονται για να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά. Είναι προστατευμένες σε κιβώτια και δεν εκτίθενται στον ήλιο και τη σκόνη, διασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος από την πηγή μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσης.

Είναι εξαιρετικά εύκολες στην αποθήκευσης αφού το κάθε κιβώτιο στο οποίο περιέχονται μπορεί να τοποθετήθει πάνω στο άλλο. Δε χρειάζεται να αποθηκεύονται οι φιάλες για επιστροφή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος για τους χρήστες (εγγυοδοσία).
Το μικρό βάρος της φιάλης διευκολύνει τις απλές λειτουργίες, όπως τη μεταφορά και την τοποθέτηση τους στον ψύκτη από οποιονδήποτε.

Ψύκτες Νερού

Παιδικός Mini Dispenser

To MINI DISPENSER είναι εξοπλισμένο με PET μπουκάλι νερού χωρητικότητας 2,5 λίτρων/8 ποτήρια νερό.

Διαστάσεις: 16 x 16x 40 εκατοστά.

Mπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για  νερό, χυμό, γάλα, παγωμένο τσάι και άλλα.
Είναι χρήσιμο για την κουζίνα, το νηπιαγωγείο, κάθε καθημερινή χρήση καθώς και για πάρτυ και γιορτές των παιδιών.

Δεν παγώνει, δεν ζεστάνει -διατηρεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Εσείς το ξέρατε;

Και Ψύκτης και Οικονομία!

Χρησιμοποιώντας το θερμοψύκτη, το νερό μας έρχεται σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ.

Το καυτό νερό (95˚ ) του θερμοψύκτη (500 W) για τα ροφήματα μας αλλά και για την προπαρασκευή φαγητών,μας «γλυτώνει» από την πολλή χρήση της ηλεκτρικής κουζίνα μας (2.500 W). Η KWH κοστίζει ~ 0.19 € ,επομένως η κουζίνα κοστίζει 0.7€/h. Δηλαδή το κόστος του νερού ΒΙΚΟΣ μας μηδενίζεται.

Μαγειρεύετε με καθαρό νερό:

  • Είναι υγεία !
  • Είναι ανάγκη!
  • Είναι οικονομία !

Χρησιμοποιώντας το κρύο νερό (4˚ ) κερδίζουμε:

  • Η απώλεια ψύξης του ψυγείου είναι άσκοπη χρήση ηλεκτρικής ενεργείας (μεγάλο κόστος και ειδικά το καλοκαίρι
    που χρειαζόμαστε κρύο νερό ).
  • Είναι σκόπιμο να αναλογιστούμε την διάρκεια του καλοκαιριού στην Ελλάδα (8-9 μήνες) .
  • Η μεγάλη όμως απώλεια χρημάτων (και κίνδυνος υγείας) βρίσκεται στην αλλοίωση των τροφίμων.

Υπολογίστε τα:

Είναι σίγουρο ότι κερδίζεις χρήματα η τουλάχιστον δεν ξοδεύεις.

Μεγαλύτερη οικογένεια → μεγαλύτερη οικονομία.

Ψύκτες Νερού

Για Όλους τους Χώρους

Η Waterfall Life παρέχει στους πελάτες λύσεις για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών τους στην κατανάλωση πόσιμου και υγιεινού νερού. Προσφέρετε στους αγαπημένους σας εμφιαλωμένο νερό και προστατέψτε τους από μικρόβια και άλατα που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Οι ψύκτες νερού είναι εύκολοι στην μεταφορά, την τοποθέτηση και τη χρήση, επιτρέποντας σε κάθε οικογένεια να απολαύσει καθημερινά εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό. Το σπίτι είναι ο χώρος που περικλείει κάθε οικογένεια. Στόχος της WATERFALL-LIFE είναι να εξασφαλίζει για κάθε οικογένεια το καλύτερο πόσιμο νερό για το δικό της προσωπικό χώρο.

Η Waterfall Life παρέχει σε όλα τα καταστήματα την δυνατότητα εξοπλισμού και παροχής εμφιαλωμένου νερού. Εξοπλίστε το κατάστημα σας με ψύκτες νερού και εξασφαλίστε εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό για εσάς, τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του χώρου σας. Η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν παροχή ψυκτών καθώς και δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την λύση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο, εξασφαλίζοντας την παροχή εμφιαλωμένου νερού σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Η Waterfall Life προσφέρει λύσεις για την κατανάλωση πόσιμου νερού σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Εξοπλίστε την επιχείρηση σας με ψύκτες νερού και προμηθευθείτε εμφιαλωμένο νερό για εσάς, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας. Η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει δωρεάν παροχή ψυκτών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας καθώς και υπεύθυνη δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση τους. Το υγιεινό πόσιμο νερό είναι η ένδειξη σεβασμού εκ μέρους σας απέναντι στο προσωπικό και τους πελάτες σας.