Σε φιάλες PET μιας χρήσεως των 10 lt και σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου διευκολύνοντας έτσι την αποθήκευση κάθε ποσότητας στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο. Η φιάλη PET είναι υγιεινή και συμβάλλει στην άριστη διατήρηση των χαρακτηριστικών του νερού, όπως ακριβώς ήταν τη στιγμή της άντλησης του από την πηγή. Επιπλέον είναι ανθεκτική, ανακυκλώσιμη, ενώ η ικανότητα της κενής φιάλης PET να συμπιεστεί μετά από την χρήση της, επιτρέπει την μείωση του όγκου των απορριμμάτων. Ανεξαρτήτως του σημείου που επιλέξετε να την αποθηκεύσετε, η συσκευασία προστατεύει το νερό από την ηλιακή ακτινοβολία και τη θερμότητα.

Το εμφιαλωμένο νερό ”ΒΙΚΟΣ” διακρίνεται από το κοινό πόσιμο νερό καθώς περιέχει περισσότερα ανόργανα άλατα, ιχνοστοιχεία ή άλλα συστατικά (π.χ., είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, φτωχό σε νάτριο, φθοριούχο). Παράλληλα διατηρούνται όλα τα συστατικά του, ακριβώς όπως και πριν εμφιαλωθεί. Να σημειωθεί επίσης πως στα φυσικά μεταλλικά νερά δεν επιτρέπεται καμία επεξεργασία απολύμανσης που έχει ως αποτέλεσμα τη μεταβολή του μικροβιακού φορτίου, καθιστώντας τα καταλληλότερα προς πόση σε σχέση με το νερό της βρύσης.

Ως ελάχιστη παραγγελία θεωρούνται τα 80lt. Κάθε κιβώτιο περιέχει 2 φιάλες των 10lt. Ως μέση κατανάλωση ορίζονται τα 80lt ανά μήνα.

Κάθε επιτραπέζιος ψύκτης της WATERFALL-LIFE έχει ταυτόχρονη παροχή ζεστού 90ο-95ο (ειδικό βρυσάκι με ασφάλεια) και κρύου νερού (ρυθμιζόμενη θερμοκρασία) 4ο με 12ο. Με αυτόν τον τρόπο έχετε εύκολη πρόσβαση σε ζεστό και κρύο νερό αναλόγα με το τι επιθυμείτε.

Σε περίπτωση βλάβης του ψύκτη, η WATERFALL-LIFE αναλαμβάνει την άμεση αντικατάσταση του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε και αναλαμβάνουμε τη δωρεάν μεταφορά του νέου σας ψύκτη και την δωρεάν τοποθέτηση του.

Η συντήρηση ενός ψύκτη γίνεται κάθε 6 μήνες. Η WATERFALL-LIFE αναλαμβάνει να σας ενημερώνει για την περίοδο κατά την οποία πρέπει να γίνει η συντήρηση του μηχανήματος σας. Έπειτα από την ενημέρωση σας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση του ψύκτη σας με ελάχιστο κόστος.

Ανάλογα με τον ψύκτη που θα επιλέξετε οι διαστάσεις διαφέρουν. Ο επιδαπέδιος ψύκτης έχει διαστάσεις 33x38x96cm, επιτρέποντας την εύκολη τοποθέτηση του σε όποιο χώρο επιθυμείτε. Ο επιτραπέζιος ψύκτης έχει διαστάσεις 30x30x60cm, κάνοντας εύκολη την τοποθέτηση του σε όποια επιφάνεια επιθυμείτε, καταλαμβάνοντας παράλληλα ελάχιστο χώρο. Ο παιδικός MINI dispenser έχει διαστάσεις 16x16x40cm, σε μέγεθος μικρό και ευέλικτο, επιτρέποντας την εύκολη τοποθέτηση του στον χώρο σας.

Η ενεργειακή κατανάλωση ενός ψύκτη είναι αρκετά χαμηλή. Με μόλις 70W, κατανάλωση ίδια με μιας λάμπας, μπορείτε να έχετε στη διάθεση σας κρύο ή ζεστό φυσικό μεταλλικό νερό για εσάς και τους γύρω σας. Απολαύστε νερό οικονομικά στη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε.

Για να αποκτήσετε έναν ψύκτη για το σπίτι, το κατάστημα ή την επιχείρηση σας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η WATERFALL-LIFE είναι στη διάθεση σας να σας προτείνει την οικονομικότερη λύση για παροχή φυσικού μεταλλικού νερού. Έπειτα από την παραγγελία σας, αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε δωρεάν τον ψύκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, καθώς και δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση του.

Επιλέξτε την εταιρεία WATERFALL-LIFE και αποκτήστε δωρεάν τον ψύκτη της επιλογής σας (επιτραπέζιο ή επιδαπέδιο). Η παροχή ενός ψύκτη είναι δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, όπως δωρεάν είναι και η μεταφορά και η τοποθέτηση του στο χώρο της επιλογής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε φυσικό μεταλλικό νερό.