• 01

  Δωρεάν Παροχή Ψυκτών

  Η Waterfall Life προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παροχή ψυκτών καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
 • 02

  Δωρεάν Μεταφορά & Εγκατάσταση

  ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση ψυκτών & φιαλών.
 • 03

  Αποστείρωση Ψυκτών

  Η αποστείρωση στα ψυκτικά μηχανήματα γίνεται με ειδικό αποστειρωτή όζοντος τελευταίας τεχνολογίας.
 • 04

  Εξυπηρετούμενες Περιοχές

  Η Waterfall Life προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παροχή ψυκτών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, καθώς και υπεύθυνη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση τους εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Η WATERFALL-LIFE προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παροχή ψυκτών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, καθώς και υπεύθυνη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση τους. Σκοπός μας είναι η ακόμα ευκολότερη πρόσβαση σε φυσικό μεταλλικό νερό για όλους. Το νερό είναι η πολύτιμη πηγή ζωής που όλοι έχουμε ανάγκη.

Σε φιάλες PET μιας χρήσεως των 10 lt και σε συσκευασία χαρτοκιβωτίου διευκολύνοντας έτσι την αποθήκευση κάθε ποσότητας στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο.

Η φιάλη PET είναι υγιεινή και συμβάλλει στην άριστη διατήρηση των χαρακτηριστικών του νερού, όπως ακριβώς ήταν τη στιγμή της άντλησης του από την πηγή.

Επιπλέον είναι ανθεκτική, ανακυκλώσιμη, ενώ η ικανότητα της κενής φιάλης PET να συμπιεστεί μετά από την χρήση της, επιτρέπει την μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Η αποστείρωση είναι βασική προτεραιότητα της εταιρείας μας

Η αποστείρωση στα ψυκτικά μηχανήματα γίνεται με ειδικό αποστειρωτή όζοντος τελευταίας τεχνολογίας. Το όζον που παράγεται αποστειρώνει στιγμιαία και αποτελεσματικότατα τον θερμοψύκτη.

Ως γνωστόν, το όζον είναι το ισχυρότερο οξειδωτικό μέσο και χρησιμοποιείται στην τεχνολογία σχετική με το νερό για την οξείδωση οργανικών και ανόργανων χημικών ενώσεων, καθώς επίσης και για την απολύμανση του.

Βελτιώνει την οσμή και την γεύση του νερού περιορίζοντας ταυτόχρονα την πιθανότητα δημιουργία τριαλομεθανίων (THM), ουσίες που θεωρούνται πολύ επιβλαβείς για την υγεία του ανθρώπου.

Παράδοση εντός 48 ωρών.